Şehir Hastanesi’ne iş başvurusunun adresi MHP ilçe başkanlığı!

MHP Selçuklu İlçe Yönetim Kurulu üyesi Faruk İnan, gelecek aylarda açılması planlanan Konya Şehir Hastanesi’ne 30 teknik eleman alımı yapılacağına ve şartları karşılayanların MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’na müracaat edebileceğine ilişkin paylaşım yaptı.

Şehir Hastanesi’ne iş başvurusunun adresi MHP ilçe başkanlığı!

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, MHP Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan'ın sosyal medya hesabından yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi’ne 30 işçi alınacağını duyurarak iş başvurusu için MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu adresi vermesine tepki gösterdi.

Sözcü'ye konuşan Ekici, “Cumhur İttifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir” dedi.

MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu yıl açılması planlanan Konya Şehir Hastanesi'ne 30 işçi alınacağını duyurdu. İnan işe başvuru için ise MHP Selçuklu ilçe başkanlığının adresini verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Faruk İnan taşeron bir firma tarafından alınacağı öğrenilen 30 işçi alımı için yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

* Konya Şehir Hastanesi’ne 30 tane elektrik, elektronik, su tesisatçısı, kalorifer tesisatçısı alımı yapılacaktır.

* Şartlar: Meslek Lisesi mezunu yâda MYK belgesi olan Elektrik, Elektronik teknisyen, Tekniker, Mekanik tesisat mezunu olmak.

* Müraacat: Demirci İş Merkezi B blok Kat5/506 Selçuklu

Şehir Hastanesi’ne iş başvurusunun adresi MHP ilçe başkanlığı! - Resim : 1

“VERİLEN ADRESTE MHP VAR”

İşçi alımı için verilen adresin MHP İlçe Başkanlığı’na ait olduğunu dile getiren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici duruma tepki gösterdi.

Şehir hastanelerine personel alımının parti ayrımı gözetmeden ehliyet ve liyakat esasına uyularak alınması gerektiğini vurgulayan Ekici, "Cumhur ittifakı Koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir.

Biz diyoruz; liyakat ve adalet, onlar diyor liyakatsizlik ve adaletsiz yönetim. Tüm Konya halkına hizmet verecek şehir hastanesine personel alımı Konya'da işe ihtiyacı olan insanlar arasında parti ayrımı gözetmeksizin ehliyet ve liyakat esasına göre yapılmalıdır. Bu süreçte konunun takipçisi olacağımızın halkımız tarafından bilinmesini isteriz." diye konuştu.

HASTANENİN BU YIL AÇILMASI PLANLANIYOR

AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtmişti.

Etiketler
Konya Hastane