Vahap Seçer'den CHP Tarsus'a ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe örgütünü ziyaret etti.

Vahap Seçer'den CHP Tarsus'a ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe örgütünü ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve partili yöneticiler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Vahap Seçer, örgüt yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi. Başkan Seçer, ardından partililerle de buluşup, konuşma yaptı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Başkan Seçer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkana, nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütü olarak, diğer belediyelerimizin olduğu gibi, Büyükşehir Belediyemizin de çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Altyapı çalışmalarının yanı sıra özellikle Mart ayında ülkemizde de görülmeye başlanan COVID-19 sürecinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Mersin Büyükşehir Belediyemiz, toplumun her kesimine, ihtiyaç sahibi her yurttaşımıza ulaşmıştır” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’ta gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili rakamsal olarak bilgiler veren İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Büyükşehir Belediyemiz gencinden, ileri yaştaki her vatandaşımıza hizmet götürmekte, toplum genelini kucaklayıcı projeleri bir bir hayata geçirmektedir.

Bunlardan bir kaçına değinecek olursak, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Tarsus dershanesinde 960 öğrencimiz eğitim alırken, öğrenim yardımından ise 1336 öğrencimiz yararlanmaktadır.

Pandemi süresince gıda kolisinden 26 bin aileye destek olunurken, 37 bin 366 paket yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanımıza sıcak yemek ulaştırılmıştır. Büyükşehir Belediyesi’nin dikkat çeken önemli projelerinden biri olan Halkkart uygulamasından 2 bin 554 kişi yararlanırken, 31 bin 347 paket süt görece yoksul mahallelerdeki çocuklarımıza dağıtılmıştır.

Sosyal faaliyetlerin merkezi konumuna gelen ve pandemi sürecinde zorunlu olarak kapılarını kapatan Tarsus Gençlik Kampı’ndan 30 bin 25 çocuk yararlanırken, yine çocuklarımıza yönelik kitap dağıtımı faaliyetleri de yerine getirilmektedir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerde de yatırım çalışmalarının sürdüğüne işaret eden Başkan Ozan Varal, “MESKİ yıllardır Tarsus 'ta çözülemeyen ciddi altyapı ve içme suyu temini sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam ederken, birçok noktada ise çalışmalar tamamlandı. Elbette bunun mimarı olan Başkanımız sayın Vahap Seçer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de, “Yeni seçilen Tarsus İlçe yönetimine, Kadın ve Gençlik Kolları'na hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum ve başarı olacaklarına inanıyorum” dedi.

Yaptıkları çalışmalardan ve önümüzdeki dönemde Tarsus’a kazandırmayı hedefledikleri projelerden bahseden Başkan Seçer, Tarsus’a modern bir kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Başkan Seçer, “Bugün Tarsus’u ziyaret etmemizin en önemli amaçlarından bir tanesi ve en temeli, buraya çok güzel bir kültür ve sanat merkezi yapmak için incelemede bulunacağım. Tarsus’ta çok eskiden kalma, kapasite, nitelik olarak yeterli olmayan ve hatta kapalı bir kültür merkezi var. Tarsus’un ismine yaraşır bir kültür merkezi inşa edeceğiz” dedi.

Toplantı partililerin görüş ve düşüncelerini açıklaması ile sona erdi.

Etiketler
Vahap Seçer Tarsus Mersin Cumhuriyet Halk Partisi