Başkan Bilgin, Köy Bakkallarının Veresiye Defterini Kapattı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde faaliyet gösteren bakkalların veresiye defterlerini kendi maaşından kapatarak örnek bir yardıma imza attı.

Başkan Bilgin, Köy Bakkallarının Veresiye Defterini Kapattı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçeye bağlı Aydınlar, Şatırlar, Hatıplar ve Çaltepe mahallerinde faaliyet gösteren bakkal dükkanlarını ziyaret ederek, bu bakkallara borcu olan vatandaşların tüm borçlarını kendi maaşından ödedi.

Bakkallardaki veresiye defterini satın alarak, hem bakkallara hem de borcu olan vatandaşlara büyük bir iyilik yapan Bilgin, konuyla ilgili şunları kaydetti;

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın başlattığı kampanya kapsamında bizlerde kendi ilçemizdeki bakkallara borcu olan vatandaşlarımızın borçlarını ödedik. Koronavirüs sürecinde ödeme güçlüğü içinde olan, işinden ayrılan, işyeri kapatılan vatandaşlarımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda 4 mahallemizdeki bakkallara olan borçları kendi maaşımdan karşıladım. Maddi imkanım elverdiği oranda bu kampanyaya devam edeceğim. Ancak ilçemizdeki tüm bakkallara olan borçları benim tek başıma karşılamam mümkün değil. Bu konuda tüm hayırseverlerimizi gücü oranında bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Bu süreci dayanışma içinde birlikte atlatacak ve birlikte başaracağız."