İsrafa doymuyorlar! Vatandaşa IBAN vererek bağış isteyen Erdoğan için 14 yeni araç kiralanacak

Erdoğan'ın IBAN vererek bağış kampanyası başlatmasının ardından Cumhurbaşkanlığı 14 adet araç kiralanması için ihale ilanı yayınladı.

İsrafa doymuyorlar! Vatandaşa IBAN vererek bağış isteyen Erdoğan için 14 yeni araç kiralanacak

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını nedeniyle devletin kasasından vatandaşlara yardım yapmak yerine millete giderek 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatmasının ardından Cumhurbaşkanlığı 14 adet araç kiralanması için ihale ilanı yayınladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın yayımladığı ihale ilanında, “Dokuz adet dizel binek araç, üç adet dizel minibüs, iki adet dizel ticari kamyonet” kiralanması için 7 Mayıs tarihinde ihale yapılacağı açıklandı.

EKAP'ta yer alan ihale dosyasında, “Araçların Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın şehir içinde veya dışında yürüteceği faaliyetlerde kullanılmak üzere”kiralanacağı açıklanırken araçların en az 2019 model olması gerektiği belirtildi. Kiralanacak araçlardan en az birinde “karartılmış camlar, perde ve araç içi buzdolabı” bulunması gerektiği de belirtildi. İki buçuk yıllığına kiralanacak araçların sürücüsünü de ihaleyi alacak şirket temin edecek.

İsrafa doymuyorlar! Vatandaşa IBAN vererek bağış isteyen Erdoğan için 14 yeni araç kiralanacak - Resim : 1

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Cumhurbaşkanlığı