İsmail Saymaz'dan Mansur Yavaş'a Akit çağrısı: En çok mikrop orada

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de katıldığı programda, Akit Gazetesine sağlık kiti göndermeyen Mansur Yavaş'a ironik bir eleştiri yaptı. Saymaz, "Mansur Yavaş, önce Akit Gazetesi'ne sağlık kiti göndermeliydi, orası mikrop dolu " dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Gazeteci ve Siyasetçi Barış Yarkadaş ile HALK TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programına katıldı.

Zeynep Güçlücan'ın Medyafaresi'ndeki haberine göre Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında tüm basın kuruluşlarının çalışanlarına, içinde koronavirüs testi de bulunan bir sağlık kiti gönderip AKİT Gazetesi'ne göndermemesi konusuna esprili bir eleştiri getirdi..

İsmail Saymaz, Mansur Yavaş'ın AKİT Gazetesi'ne sağlık kiti göndermeyerek yanlış yaptığını belirterek, "Mansur Yavaş'ın Ankara'da ilk sağlık kiti göndermesi gereken yer Akit gazetesi.. En çok mikrop ve virüs AKİT Gazetesinde var. Oranın acilen dezenfekte edilmesi lazım" dedi.

İsmail Saymaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mansur Yavaş'ın iyi de yaptığı kötü de yaptığı şeyleri söylemeliyiz. Mansur Yavaş tüm gazetelere kit gönderirken, AKİT Gazetesine göndermedi. Akit gazetesinin dezenfekte edilmesi lazım, en çok mikrop orada, orada virüs olma ihtimali çok yüksek. Temizliğe önce AKİT Gazetesi'nden başlamak lazım.

DEZENFEKTE EDİLMESİ ŞART

Ankara'da en başta sağlık kiti gönderilecek yer AKİT Gazetesi'dir. Çevre belediyelerden de destek istenmesi lazım ve AKİT Gazetesi'nin dezenfekte edilmesi gerekir. Çünkü AKİT Gazetesi risk altında. Hemen dezenfekte edilmesi lazım, virüs bulaşmış olabilir."

İsmail Saymaz'dan Mansur Yavaş'a Akit çağrısı: En çok mikrop orada - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm basın kuruluşlarının çalışanlarına, içinde koronavirüs testi de bulunan bir sağlık kiti göndermiş ancak AKİT Gazetesi'ne göndermemişşti. Bunun üzerine AKİT gazetesi "Mansur'u sevmeyen ölsün" diye manşet atmıştı.

Etiketler
İsmail Saymaz Ağrı Akit gazetesi Halk TV