Kılıçdaroğlu'ndan Aytuğ Atıcı'nın adaylığı hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda kendisine rakip olduğunu açıklayan eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile görüştü.

Kılıçdaroğlu'ndan Aytuğ Atıcı'nın adaylığı hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda kendisine rakip olduğunu açıklayan eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’ya, “Elbette en doğal hakkınızdır hayırlı olsun” dedi. Atıcı da Kılıçdaroğlu’ndan destek istedi.

Eski CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak 37’nci Olağan Kurultayında genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

PAZARTESİ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Atıcı, adaylığını açıklamadan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile pazartesi günü görüştü ve aday olacağını ifade etti.

Atıcı, Kılıçdaroğlu’na, “Ben aday olacağım, şu dakikadan itibaren sizin rakibinizim” dedi ve elini sıktı. Edinilen bilgiye Kılıçdaroğlu da, “Elbette en doğal hakkınızdır. Hayırlı olsun” dedi.

Atıcı, Parti Okulu görevinden istifasına ilişkin dilekçeyi de verdi.

ADAYLIKTA ADI GEÇENLERLE DE GÖRÜŞTÜ, OY İSTEDİ

Bir yıldır adaylık için çalışan Atıcı, Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir'e şunları söyledi:

*Partimin reform sürecine girmesini arzu ediyorum. Parti içerisinde bazı reformlar yapacağız, parti içi demokrasi adına sonra iktidara yürümek için reformlar yapacağız.

KILIÇDAROĞLU’NDAN DA DESTEK İSTEDİ

Adı geçen aday adaylarıyla hepsiyle görüştüm. Genel Başkan’la da görüştüm. Sonuçta bu yarışa çıktığımı bilmeleri gerektiğini düşündüm. Onlara ne yapacağımı anlattım, bana destek olmalarını istedim. (Genel Başkan’dan da destek istediniz mi?) Oyunu istedim. Herkesten oy istiyorum. Oy istiyorum, imza istiyorum.

“BEN GENEL BAŞKAN OLACAĞIM”

Ben inanıyorum ki bu kurultayda bir değişim olacak, ben genel başkan olacağım. Bir bayrak yarışıdır. 10 yıldır görev yapıyor genel başkanımız, bir yönetici 10 yılda yapacağı her şeyi yapmıştır. Bu aşamadan sonra ben daha farklı şeyler yapacağımı ona söyledim.

Etiketler
CHP kurultayı Aytuğ Atıcı Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili