Transferi kriz yaratan Arda Turan'dan Galatasaray çıkışı: Bunu hiç unutmadım

Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları Fatih Terim ve yönetim arasında krize neden olan Arda Turan,

Transferi kriz yaratan Arda Turan'dan Galatasaray çıkışı: Bunu hiç unutmadım

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan, sarı kırmızılı kulübe olası transferi ve Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Arda Turan'ın açıklamalarının tamamı:

Türk futbolunun değerli üyeleri… Sevgili Galatasaraylılar… Son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili üzüntülerimi ve düşüncelerimi açıklama ihtiyacı hissettim.

Galatasaray benim çocukluk hayalim, çocukluk aşkım. Ne mutlu bana ki, hayallerim gerçek oldu ve o forma altında Arda Turan oldum. Ben o renkleri çok sevdim. Konu sarı kırmızı olunca da, hayatım boyunca hiç bir talebim, bir şartım olmadı. Gittiğim her yerde Galatasaray sevgimi göğsümü gere gere ifade ettim. Atletico Madrid’e de, Barcelona’ya da Galatasaraylı Arda Turan olarak gittim. Bununla da iftihar ettim.

Evet, yanlışlarım oldu. Bunun bedelini de yine ben ödedim. Ama sevindiğim tek bir şey var. Ben Galatasaray Spor Kulübü’ne hiç yanlış yapmadım. Bu benim en büyük mutluluğum. Ve hep öyle de kalacak.

Arda Turan ismi üzerinden Galatarasay’da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Çünkü aslolan Arda Turan değil, Galatasaray Spor Kulübü’dür. Ben bunu hiç unutmadım.

Etiketler
transfer Arda Turan Rize Galatasaray