Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal: En azından 1 puanla ayrılıyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise "İkinci golü bulsak maçı kopartabilirdik" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal: En azından 1 puanla ayrılıyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1 - 1 biten Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın son dakikada berabere bittiği için üzgün olduklarını söyleyerek, "Maça iyi hazırlandık. Son dönemlerde çok iyi mücadele eden, iyi oynayan bir Rizespor var. İlk yarının son haftalarında, Galatasaray'la oynadığımız kupa maçında, Fenerbahçe'ye karşı mağlup olduğumuz maç dahil bunu herkese gösterdik.

Bugün de buraya puan almaya geldik. Asıl sıkıntımız, birinci golü attıktan sonra ikinci golü atacağımız ataklar gerçekleştirdik. Doğru zamanda doğru pası atabilseydik, ikinci golü bulsaydık maçı kopartabilirdik.

Sivasspor da kendi sahasında güçlü bir takım, çok fazla baskı kurdu, üzerimize geldiler ve oyunu riske ettiler. Ama son saniyelerde yediğimiz golle maç 1-1 berabere bitti. En azından 1 puanla ayrılıyoruz. Oyuncularım iyi mücadele ettikleri için, verdiğim görevleri taktik disiplinle yerine getirdikleri için onları tebrik ediyorum. Sivaspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler
İsmail Kartal Rize Çaykur Çaykur Rizespor