Buca'da Hacer Taş'tan 'çekilecek' iddiasına tepki

CHP’de gözler Pazar günü yapılacak olan Buca İlçe Kongresine çevrildi.

Buca'da Hacer Taş'tan 'çekilecek' iddiasına tepki

CHP’de gözler Pazar günü yapılacak olan Buca İlçe Kongresine çevrildi.

Sandıkta İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve ekibinin desteklediği İzmir Eski Milletvekili Adayı Ali Hıdır Uludağ ile yarışacak olan İl Sekreteri Hacer Taş, bazı basın yayın organlarında adaylıktan çekileceği iddialarına yönelik yazılı açıklamada bulundu.

İTİBAR ETMEYİN

Partililerin ve delegelerin haberlere itibar etmemesi gerektiğini ifade eden Taş, “Bu yarışta sadece örgüte ve kendime güvenerek aday oldum. Seçimi kim kazanırsa kazansın tek kazanan partimiz olacaktır” dedi.

Taş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ömrümü adadığım Cumhuriyet Halk Partimde, kalbimin ve örgütümün sesini dinleyerek Buca İlçe Başkanlığı için aday oldum. Şimdiye kadar yürüttüğümüz seçim çalışmalarında partililik bilinci ve etik değerleri gözeterek ilkeli bir duruş sergiledim. Bazı basın yayın organlarında belli bir maksada hizmet eden ve demokrasi şöleninde etik değerleri ayaklar altına alarak hazırlan haberleri görüyoruz. Bu haberlere hiçbir partilinin ve delegenin itibar etmemesini rica ediyorum.

Bu yarışta sadece örgüte ve kendime güvenerek aday oldum. Hayatını Buca'da geçirmiş bir insan olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin burada ilçe başkanı olmak, bu hedefe yürümek ve partimizin bayrağını daha yukarı taşımak benim öncelikli hedefimdir.

Bunun dışında hiçbir beklentim yoktur. Yarın gerçekleşecek seçimlerde alnımız ak, vicdanımız rahat bir şekilde örgütümüzün karşısına çıkacağız. Tüm yanıltma girişimlerine inat gerçek bir demokrasi şöleni gerçekleştireceğiz.

Seçimi kim kazanırsa kazansın tek kazanan partimiz olacaktır. Seçimden sonra da bir nefer olarak iktidar mücadelemize durmadan sürdürmeye devam edeceğiz.”

Etiketler
Kongre