Mehmet Ağar, Davutoğlu ve Babacan'ı eleştirdi: Çok ağır sonuçları olur

Bir dönem İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü görevi yapan ve 90’larda işlenen birçok faili meçhul cinayetle ismi anılan Mehmet Ağar, "Yeni kurulacak partileri mutlaka vazgeçirmek lazım, aksi takdirde sonuçları ağır olur" dedi.

Mehmet Ağar, Davutoğlu ve Babacan'ı eleştirdi: Çok ağır sonuçları olur

Son dönemde ismi 1993 – 1996 yılları arasında 19 kişinin öldürülmesi nedeniyle açılan ve beraatle sonuçlanan Ankara JİTEM Davası nedeniyle gündeme gelen Ağar, “Suriçi Grubu” isimli bir platformun Topkapı Akgün Otel’de düzenlediği etkinlikte sahneye çıktı.

Platformun başkanı Nedim Abi’nin açılış konuşmasıyla başlayan buluşmada, çok sayıda siyasetçi ve bürokrat da katıldı.


Independent Türkçe’nin haberine göre, Mehmet Ağar yaptığı konuşmada, “milliyetçi-muhafazakar” iktidarı parçalamak için siyasi teşebbüslerin olduğunu ifade ederek, “Bu büyük milliyetçi muhafazakar iktidarı parçalamak için siyasi teşebbüsler var, Allah göstermesin” ifadelerini kullandı.

Bir dönem İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü görevi yapan ve 90’larda işlenen birçok faili meçhul cinayetle ismi anılan Mehmet Ağar konuşmasında, Türkiye’nin bir eşik atlamak üzere olduğunu ve bu süreçte bedel ödediğine vurgu yaparak, “Yeni kurulacak partileri mutlaka vazgeçirmek lazım. Aksi takdirde çok ağır sonuçları olur” ifadelerini de kullandı.

Etiketler
İçişleri Bakanlığı Adalet Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Faili meçhul