Can Yaman: Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, olmayanlar

Oyuncu Can Yaman, oyuncuların libidosu olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrıldığı iddiasında bulundu.

Can Yaman: Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, olmayanlar

Oyuncu Can Yaman, oyuncuların libidosu olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrıldığı iddiasında bulundu.

Son dönemlerde yaptıkları işler başarılı olmayan erkek oyuncuların hepsinin ‘libidosu olmayan’ partnerlerle çalıştığı iddiasında bulunan Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını açıkladı. Yaman, “Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” dedi.

Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na konuşan Can Yaman tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Semercioğlu'nun "Evet, Can itiraf et bu hayranları tutmak için kaç para harcadın?" sorusuna Yaman, "Bir matematik hesabı yapsak, orada en az 2 bin kişi var. Her birine en az 100 euro versem, 200 bin euro eder. Bunu günlerce yaptığımı düşün. 3 milyon euro yapar. Ben milyoner oğlu muyum? Sadece bölüm başı para alan bir oyuncuyum. Aldığım para ile bu finansmanı nasıl yapayım?" yanıtını verdi.

KIVANÇ ABİ İLE KENDİMİ KIYASLAMAM

Kıvanç Tatlıtuğ ile kıyaslanmasına ilişkin sorulara da yanıt veren Can Yaman, "Bana “Kendisini Kıvanç’la kıyaslıyor” diyorlar. Ben Kıvanç abiyi tek geçerim. Hastasıyım, her işini izliyorum. Müthiş örnek alırım, müthiş de severim. Kıvanç abiyle haşa kendimi kıyaslayamam." dedi.

LİBİDO AÇIKLAMASI

Can Yaman'ın söyleşisinde dikkat çeken bölümler şöyle;

“Avrupa’da aşk satıyor” diyorsun ama gidip aksiyon dolu bir dizi çekiyorsun…
- Aslında ben de romantik komediden mi gitsek diye düşündüm. Ukalalık gibi sayacaksın ama “Erkenci Kuş” dünyada sayılı romantik komediler arasında. Biz en iyisini yaptık.
Yüzde 60 doğaçlama ne demek? Yönetmen sürekli sahneyi köpürtmemizi bekliyordu. Demet’le sahne öncesinde ne yapacağımızı konuşmuyorduk. O kadar birbirimizi iyi tanıyorduk ki Demet’le ben ona bir şey söylüyordum, o bana… Full doğaçlamaydı. O an ürettiğimiz bir tiyatroydu çektiğimiz sahneler...

O yüzden mi Demet’le biz en iyi çiftiz dedin?
- Öyle demedim, “en uyumlu çiftlerden biriyiz” dedim. O da çarpıtıldı. Demet’le inanılmaz doğaçlama yapıyorduk. Bu anlamda en iyisi olabiliriz.

◊ Tabii bu uyumda sevgili olmanız da etkisi var.
- Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım.

Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek.
Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım.
Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı.
Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye “Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu” diye sordurtamazsan o iş tutmaz.
Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.

Etiketler
Can Yaman