Selena Gomez'in fıstık yeşili elbisesi olay oldu

Amerikan müzik sanayisinde Grammy Ödülleri'nden sonraki en prestijli ödüllerden biri olan Amerikan Müzik Ödülleri 2019 gecesinin kırmızı halısında Selena Gomez tercih ettiği kıyafetle olay oldu.

Selena Gomez'in fıstık yeşili elbisesi olay oldu

American Music Awards (Amerikan Müzik Ödülleri) Los Angeles'ta düzenlenen törenle dağıtıldı. Taylor Swift'in "yılın sanatçısı" ödülünü kazandığı geceden ödüller dönenler arasında Senorita adlı şarkının klibiyle büyük sükse yapan ardından aşk yaşamaya başlayan Camila Cabello ve Shawn Mendes ile Selena Gomez de vardı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve kariyerine ara veren Gomez, iki yıl sonra sahneye dönüşünü de müjdeledi. Versace markasına ait fıstık yeşili mini bir elbise giyen Gomez elbisesiyle hayranlarını ikiye böldü!

Selena Gomez'in fıstık yeşili elbisesi olay oldu - Resim : 1

Gomez'in tercih ettiği elbisede bazı hayranları tüm gözlerin bel ve göbek kısmına gittiğini düşünürken bazıları ise göğüslerinin fazla ön planda olmasını beğenmedi.

Gomez gecenin açılış şovunu yaptı. Microsoft Theater'daki törende Gomez, iki yeni teklisi Lose You To Love Me ve Look At Her Now'ın yanı sıra sevilen şarkılarını seslendirdi.

Etiketler
Şili Selena Gomez