Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli vatandaşlarla spor yaptı

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, belediyenin spor işleri müdürlüğünün Avcılar Sahili’nde düzenlediği sabah sporları etkinliğinde vatandaşlarla birlikte yürüdü.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli vatandaşlarla spor yaptı

Belediye bünyesindeki eğitmenlerin eşliğinde spor yapan vatandaşlara eşlik eden Başkan Hançerli, tüm hemşehrilerini spor yapmaya davet etti.

Avcılar halkını spor yapmaya ve sağlıklı yaşama teşvik etmek için başlatılan sabah sporları haftanın 6 günü sabah saat 07-10 arası Avcılar Sahili’nde devam ediyor. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu vatandaşlar Avcılar Belediyesi eğitmenleri eşliğinde önce yürüyüş daha sonra pilates ve crunch yapıyor.

Sabah saatlerinde Avcılar Sahili’nde pilates ve crunc sonrasında sahilde yürüyüş yapan vatandaşlara eşlik eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “ Avcılar’a hizmet etmek için çırpınıyor, Avcılar’a hizmet ettikçe de mutlu oluyoruz. Yaşamın her alanını daha güzelleştirmek daha iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporun insan sağlığına hem fiziksel hem ruhsal açıdan bir çok faydası olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle Avcılar sahilimizin spor yapan hemşehrilerimizle dolup taşmasını istiyoruz. Spor İşleri Müdürlüğümüzün her sabah gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliği de buna katkı sunuyor. Avcılarlı hemşehrilerimizi spor yapmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yürüyüşten sonra bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hançerli, yakın zamanda sahilde spor yapmaya uygun yeni alanlar oluşturacaklarının müjdesini verdi.

Etiketler
Avcılar