Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajına tepki yağdı

Verdiği mücadele ile herkese örnek olan Neslican Tay'ın vefat haberi tüm ülkeyi derinden üzdü.

Duygu Özaslan'ın Neslican Tay mesajına tepki yağdı

Sosyal medyada gelen acı haber üzerine sayısız paylaşım yapıldı. O paylaşımlar içerisinde Youtuber Duygu Özaslan'ın "bana son yazdığın mesajı görmemişim" sözleri büyük tepki topladı.

Kanser hastalığını yenmek için verdiği mücadeleyle örnek olmuştu Neslican Tay.... Yaşama tutunma inancı ve umuduyla Türkiye'de geniş kitlelerce sevgi ve destek görmüştü. Dün gece tedavi gördüğü hastaneden acı haber geldi. Neslican Tay'ın vefatının ardından sosyal medya kullanıcılarının tamamına yakını üzüntüsünü ifade eden paylaşımlar yaptı. Sosyal medya paylaşımları içerisinde, Youtuber Duygu Özaslan'ın paylaşımı dün geceden beri tepkiyle karşılandı.

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan ünlü YouTuber Duygu Özaslan çok tepki çeken mesajında, "Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştirebileceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzeliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum" dedi.

TEPKİ YAĞDI

Duygu Özaslan'ın paylaşımındaki "Bana son yazdığın mesajı görmemişim" kısmı ise sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Instagram'da 1,4 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan, paylaşımından dolayı Twitter trend listesine girdi. Özaslan için "Şov yapıyorsun", "böyle bir acının üzerinden bile prim yapmaya kalkıyorsun" yorumları yapıldı.

Etiketler
Neslican Tay