Ekrem İmamoğlu'na eşi ve kızı üzerinden tehdit

İsmet İnönü'ye hakaret ve iftiralar içeren Facabook sayfasından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi ve kızı üzerinden tehdit edildi.

Ekrem İmamoğlu'na eşi ve kızı üzerinden tehdit

31 Mart Seçimleri'nden hemen sonra Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri yağmıştı. Şimdi de Türkiye'nin ilk Başbakanı, ikinci Cumhurbaşkanı, Kurtuluş Savaşı kahramanı İsmet İnönü adına açılan ve İnönü'ye hakaret ve iftiralar içeren Facabook sayfasından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi ve kızı üzerinden tehdit edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Batman’da katılacağı düğünün öncesinde ve sonrasında Diyarbakır’a uğrayacak. İmamoğlu, 31 Ağustos’ta CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününde nikah şahitliği yapacak. Batman’a Diyarbakır üzerinden geçecek ve İstanbul’a yine Diyarbakır üzerinden dönecek. İmamoğlu'nun bu süre zarfında kentte bazı ziyaretler gerçekleştirmesi planlanıyor ancak programı henüz netleşmedi.

Diyarbakır ziyaretinden rahatsız olan sayfadan İmamoğlu'nun ziyaretine ilişkin, "Ümamoğlumuz, Diyarbakır'a gidiyor... Karısı, Dilek Hanım ve küçük Kızı Ev'de yalnız Oyşhhh aklımda deli şeyler var" diye yazıldı.

Ekrem İmamoğlu'na eşi ve kızı üzerinden tehdit - Resim : 1

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Hakaret Tehdit