Engelli sendikacıdan Aliağa'da işten çıkarılan işçilere destek

Tüm Yerel Sen Sendikası İzmir 1 No lu Şube İşyeri temsilcilerinden Aliağa Demokrasi Meydanı'nda direnişlerini sürdüren Aliağa Belediyesi emekçilerine destek.

Engelli sendikacıdan Aliağa'da işten çıkarılan işçilere destek

Tüm Yerel Sen Sendikaİzmir 1 No lu Şube İşyeri temsilcisi ve aynı zamanda Engelli Komisyonu Başkanı Halis Dönmezer Şube Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aliağa belediyesinde işten çıkarılan ve 98. gündür de Aliağa Demokrasi Meydanı'nda direnişlerini sürdüren Aliağa Belediyesi emekçilerine destek oldular.

Demokrasi meydanın da 98 gündür direnişlerini sürdüren işçilere destek olan Tüm Yerel Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altıner, “Bu faşizan uygulamaları; memurların Aliağa’dan Çankırı’ya sürgün edilmesini, işçi kıyımlarını yapanları halkın vicdanına hapis ediyoruz. Bu işçileri düşünmediniz ya ailelerini çocuklarını da mı düşünmediniz? Bu emekçiler sizin kabusunuz olsun. Yaşasın Sınıf Dayanışması. Yaşasın Emekçilerin Birliği” diye konuştu.

Demokrasi Meydanı’ndaki ziyarete Tümyerelsen İzmir 1 Nolu Şube Sosyal Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Serkan Ulaş, Engelli Komisyonu Kurucu Başkanı Halis Dönmezer ile İşyeri sendika temsilcisi Özcan Aktaş’ta katıldılar

Etiketler
İzmir Sendika Aliağa