Liderler seçim sonuçlarını nereden takip ediyor?

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul için verdiği karar sonrasında bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi yenilendi

Liderler seçim sonuçlarını nereden takip ediyor?

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul için verdiği karar sonrasında bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi yenilendi.

Seçimde Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, Saray İttifakı adayı Binali Yıldırım, Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar, Vatan Partisi adayı Mustafa İlker Yücel ve 17 bağımsız aday İBB başkanı olmak için yarıştı.

Sandıkların 17.00'de kapanmasıyla oylar sayılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sonuçları İstanbul İl Başkanlığı'nda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin genel merkezinde sonuçları takip edecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sonuçları partisinin genel merkezinden izleyecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise partisinin İstanbul İl Başkanlığı'ndan sonuçları takip etmesi bekleniyor. Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise seçim sonuçlarını Ankara'daki evinden takip ediyor.

Etiketler
Seçim YSK