Efsane kulübe küme düşme cezası

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un başkanı Hasan Şahin, kulübün bu sezon puan silme cezaları nedeniyle küme düşeceğini, önümüzdeki sezon da benzer bir ceza alacaklarını açıkladı.

Efsane kulübe küme düşme cezası

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Hasan Şahin, kulübün ayakta kalabilmesi için verdikleri ciddi çabaya rağmen sorunların üstesinden gelemediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde FIFA Disiplin Kurulu'nun kendilerine 6 puan silme ve transfer yasağı uyguladığını hatırlatan Şahin, "Şimdi yeni cezalar geldi. Kulübümüze bugün çok sayıda puan silme cezasının yanı sıra küme düşürülme cezası verildi. Yenilerinin gelip gelmeyeceğini de kestiremiyoruz.

Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Mynet'te yer alan habere göre; kulübün bulunduğu çıkmazdan kurtarılabilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini anlatan Şahin, kentin bu çabaya zaman kaybetmeden destek olması gerektiğini kaydetti.

Etiketler
Gaziantep