Rick and Morty fanlarını heyecanlandıracak haber!

Rick and Morty dizisinin yazar ekibi, yedinci sezon için çalışmalara başladığını bildirdi. Dizinin beşinci sezonunun yakında yayınlanması bekleniyor.

Rick and Morty fanlarını heyecanlandıracak haber!

Animasyon dizisi Rick and Morty'nin 5. sezonunun yayın tarihi belli olmadan dizinin yazarları 7. sezon için çalışmaya başladı.

Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan senarist Alex Rubens, "Rick and Morty'nin 7. sezonunu yazmaya başladığımızı söylememe izin var mı? (Eğer izin yoksa, ben de söylemedim)" ifadelerini kullandı.

Rick and Morty'nin beşinci sezonunun yayın tarihi henüz belli olmadı. Yapımcı ve yazar Scott Marder, gelecek sezonlarla ilgili, "Beşinci sezonda epik bir şeyler olacak. Hayranlar şaşırıp kalacak. Şu anda üzerinde çalıştığımız şeyler gerçekten de inanılmaz" dedi.

Mizah tarzı, bilim kurgu öğeleri ve absürt karakterleriyle dikkat çeken Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başladı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonları yayınlandığı sırada tüm dünyada milyonlarca insan tarafından konuşuldu. Dizi, ABD'de TV'nin en popüler komedisi oldu.

Dizinin yayıncı kanalı Adult Swim, üçüncü sezonun ardından tam 70 yeni Rick and Morty bölümü için onay verdi. Yani 10. sezonu kadar dizinin önü açık görünüyor. Yapımcılar Dan Harmon ve Justin Roiland, uzun süreli onay aldıktan sonra dizinin geleceğini daha rahat planlayabildiklerini ifade etti.