İBB, Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesi Saraçoğlu Stadyumu’nu dezenfekte etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nu Mobil Hijyen Filosu ekipleriyle dezenfekte etti.

İBB, Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesi Saraçoğlu Stadyumu’nu dezenfekte etti

Covid-19 pendemisi sebebiyle 19 Mart'ta süresiz şekilde ertelenen Süper Lig, 12 Haziran Cuma akşamı oynanacak iki karşılaşmayla start alacak. İBB de futtbolcuların ve basın mensuplarının virüsten etkilenmemesi için Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nu Mobil Hijyen Filosu ekipleriyle dezenfekte etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Koronavirüsü’ne karşı mücadelesini ilk günden beri aralıksız sürdürüyor. 7 Mart’ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tanıttığı Mobil Hijyen Filosu, o günden bugüne halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfektasyon çalışmalarını sürdürdü.

Hayatın tüm alanlarının etkileyen Covid-19 pendemisi sebebiyle, Süper Lig 19 Mart’ta ertelenmişti. Haziran başı itibariyle normalleşmeye başladığımız bu günlerde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aldığı kararla, yarım kalan Süper Lig maçlarının 12 Haziran’dan itibaren devam edeceğini duyurdu.

-İLK DÜDÜK YARIN ÇALACAK-

Cuma günü, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşması ile başlayacak Süper Lig öncesi İBB, stadyumda hijyen çalışması yaptı.

İBB Sağlık Daire Başkanlığına bağlı Mobil Hijyen Filosu ekipleri Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda futbolcuların soyunma odaları, yedek kulübesi, koridorlar ve yöneticilerin maçı izleyeceği kapalı tribün ile basın mensuplarının bulunacağı alanları Koronavirüsü’ne karşı dezenfekte etti.

Mobil Hijyen Filosu ekipleri yarın da Pazar günü oynanacak Galatasaray-Rizespor maçı öncesi Türk Telekom Stadyumu’nda hijyen çalışmalarını sürdürecek.

Etiketler
Kayseri Fenerbahçe İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayserispor