Brad Pitt yaşlılıktan yakındı: Dövüş Kulübü’nün ilk kuralını artık hatırlayamıyorum

David Fincher'ın 'magnum opus'u Dövüş Kulübü filmi yirminci yaşını aşarken, filmin baş rolünü paylaşan iki isimden biri olan Brad Pitt, ilerleyen yaşından yakındı.

Brad Pitt yaşlılıktan yakındı: Dövüş Kulübü’nün ilk kuralını artık hatırlayamıyorum

Artık yaşlandığına dikkat çeken Brad Pitt, Dövüş Kulübü’nin (Fight Club) ilk kuralını bile unuttuğunu söyledi.

Bir Zamanlar… Hollywood’da filmindeki (Once Upon A Time In Hollywood) performansı kadar son dönemdeki ödül törenlerinde yaptığı esprili konuşmalarıyla da gündemde olan Pitt, bu kez Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nde, Dövüş Kulübü’nde birlikte çalıştığı yönetmen David Fincher’ın elinden festivalin Maltin Modern Master Ödülü’nü aldı.

Ödül konuşması sırasında Pitt, ilerleyen yaşının sinema sektöründeki pek çok şeye yaklaşımını değiştirdiğini, hatta tüm zamanların en önemli kuralını unutmasına neden olduğunu vurguladı.

Oyuncu, “Bu gibi geceler bana yaşlandığımı gösteriyor. Epeydir bu işin içindeyim. Artık gece çekimlerini kaldıramıyorum ve böyle çekimleri dublörlere seve seve bırakırım. Dövüş Kulübü’nün ilk kuralını artık hatırlamıyorum” dedi.

Pitt sözlerini şöyle sürdürdü:

Böyle gecelerde ayrıca geriye bakıp gerçekten müteşekkir hissediyorum. Bana çok şey öğreten ve hayatıma dokunan bunca harika insanla tanışmış olmaktan dolayı çok şanslı hissediyorum. Burada olmaktan şükran duyuyorum, müteşekkirim.
Etkinlikteki bir röportaj sırasında Pitt, bilimkurgu klasiği Matrix’te oynama fırsatını geri çevirdiğini açıklamıştı.

Pitt, “Matrix’i geri çevirdim. Kırmızı hapı aldım. Vereceğim tek örnek bu. İkinci veya üçüncü film önerilmedi. Sadece ilki, netleştirmek adına söylüyorum” demişti.

Etiketler
Film Brad Pitt