Turan Hançerli: Engel tanımadık, tanımıyoruz

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği üyeleriyle birlikte 'Engelsiz Bir Türkiye' için yürüdü.

Turan Hançerli: Engel tanımadık, tanımıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Adayı Avukat Turan Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği üyeleriyle birlikte 'Engelsiz Bir Türkiye' için yürüdü.

Avcılar Marmara Caddesi boyunca gerçekleşen yürüyüşe Türkiye'nin dört bir yanından gelen Türkiye Sakatlar Derneği üyesi engelli vatandaş katıldı. Avcılar'da saat 14.00'dan itibaren başlayan etkinlik, Marmara Caddesi'ndeki Atatürk heykelinden belediye binasına kadar gerçekleşen yürüşüyle tamamlandı.

Cadde boyunca Avcılar halkı engelli vatandaşların en öne sırada bulunduğu kalabalığa büyük destek olurken, vatandaşlar "daha eşit ve erişilebilir bir Türkiye" için tek yürek oldu.

Belediye binası önüne kurulan platformdan Türkiye Sakatlar Derneği Üyesi yüzlerce engelli vatandaşa seslenen Turan Hançerli, "25 yıldır, engellilerin hak mücadelesinde omuz omuza emek verdik. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı aşmaya çalıştık. Vefa, sadece İstanbul'a bir semt adı değilmiş. Engelli yol arkadaşlarım bunu gösterdiniz. Bu ülkeye örnek olsun." dedi.

"AYRIŞTIRMADAN, EŞİT HİZMET EDECEĞİM"

25 yıllık sivil toplumcu kimliğinin ardından Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak engelli vatandaşlarının karşısında çıkmaktan dolayı gururlu olduğunu kaydeden Hançerli, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Avcılar'ın mutluluğu huzuru güvenliği için çıktığımız yolda bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederim. 25 yıllık yol arkadaşım olan sizlerin huzurunda Avcılar'a söz veriyorum. Nasıl engelli hakları için 25 yıl boyunca yılmadan, usanmadan çalıştıysam; 435 bin Avcılarlı'nın ayrımsız eşit hizmet alacağına söz veriyorum."

"Sizler beni tanıyorsunuz. 25 yıldır hiçbir parti ayrımı yapmadım. Kimseye nerelisin diye sormadım. Derdi olana koşulsuz derman olmaya çalıştım. Şimdi Avcılar'a bir söz veriyorum. Diyorum ki, dertlerinizle dertleneceğim. Bu verdiğim sözlerin hepsini tutacağım."

BİRLİKE İSTANUL'A ÖRNEK OLACAĞIZ"

"Artık iyi insanların siyasette rol almasının zamanı geldi" sloganıyla seçim kampanyasını yürüten Hançleri, toplumunda siyasilere olan güveninin son yıllarda sarsıldığını söyledi.

"Seçimden önce başka, seçimden sonra başka davranan siyasiler yüzünden toplumda güven sorunu var. 25 yıllık yol arkadaşlarım bana güveniyor. Yarın, Avcılarlılar da bunu görecek ve bilecek ki birlikte İstanbul'a ve Türkiye'ye örnek olacağız."

Etiketler
Avcılar Türkiye