CHP Bayraklı ilçe başkanından Hasan Karabağ'a çağrı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekilme kararı alması üzerine CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Karabağ’a “geri dön” çağrısında bulundu.

CHP Bayraklı ilçe başkanından Hasan Karabağ'a çağrı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın “aday adaylığından çekilme kararı” gündeme bomba gibi düştü.

Gözler ise ne yapacağı merek edilen CHP Bayraklı İlçe Örgütü'ne çevrildi.

Ege Medyası'nın haberine göre; Örgüt adına açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper “Başkanımızla kararının ardından henüz görüşme fırsatımız olmadı. Belediye Başkanımız Hasan Karabağ Cumhuriyet Halk Partisi için önemli bir isim." dedi.

TELEFONLARIMIZ KİLİTLENDİ

Alper: "Bayraklımız içinde önemli işler yapmış bir Belediye Başkanımız. Bu karar hepimizi üzen bir karar oldu. Sayın Başkanımız ile yapacağımız görüşme sonunda daha kapsamlı bir açıklama yaparız. Ancak; şunu ifade etmem gerekirse Belediye Başkanımızın aldığı karar Bayraklı ilçe örgütümüz tarafından hem üzüntü, hem de şaşkınlık yarattı. Sabahtan beri hem ilçe örgütümüzün hem de kişisel telefonlarımız susmadı.

KARARINI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMELİDİR

Hem partililerimiz hem de vatandaşlarımız yaşadıkları şaşkınlığı bizimle paylaşıyor. İzmir kamuoyunda bu kadar büyük bir teveccüh kazanmış bir ismin adaylıkla ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçirmesi gerekmektedir. Bu nedenle ben Bayraklı örgütünün başında olan bir kişi olarak sayın Belediye Başkanımızın aldığı karardan geri dönmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ağrı İzmir