AKP'li başkanın ilk işi 'tweet' silmek oldu!

AKP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı ve başkan adayı Temel Karadeniz ilk olarak FETÖ ile AKP arasındaki kavgaya ilişkin sosyal medyadan yaptığı yorumu sildi.

AKP'li başkanın ilk işi 'tweet' silmek oldu!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Erdoğan, Küçükçekmece'de mevcut Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile yola devam etme kararı aldı. Temel Karadeniz, adaylığının ilan edilmesinin ardından kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Küçükçekmecemiz için bizleri yeniden hizmete layık gören Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim. Durmak Yok, Yola Devam" ifadelerini kullandı.

FETÖ LİDERİNE "HOCA EFENDİ" DEDİĞİ TWEETİ SİLDİ

Karadeniz'in geçmişte FETÖ liderinden "Hoca efendi" diye bahsettiği ve AKP ile cemaat arasındaki kavgadan rahatsız olduğunu ifade eden tweeti ortaya çıktı.

Karadeniz, 16 Aralık 2013'te attığı tweette, "Hoca efendi ve Akparti arasında fitne çıkarmanın değirmenine "su taşıyan" her kim varsa, "kovası delinsin inşaalah" ifadelerini kullandı.

Karadeniz'in ilk icraatı, o tweetini tweetini silmek oldu.

İşte o tweet:

AKP'li başkanın ilk işi 'tweet' silmek oldu! - Resim : 1

Etiketler
Küçükçekmece FETÖ Karadeniz Kavga