Aytun Çıray, Meral Akşener ile görüştü: İYİ Parti'de 'zevzeklik' çatlağı mı var?

KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a katılan İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "zevzeklik" çıkışını değerlendirdi.

GERÇEK GÜNDEM - KRT TV ekranlarında yayımlanan 'Şimdiki Zaman'a katılan İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "zevzeklik" çıkışını değerlendirdi.

KRT TV ekranlarında her salı yayımlanan Şimdiki Zaman'ın konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Uğur Dündar, Elfin Tataroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir milletvekili Aytun Çıray oldu.

Gazeteci İsmail Saymaz, Çıray'a 104 emekli amiralin yayımladığı bildiriye Akşener'in "zevzeklik" çıkışı yapmasını sordu. Saymaz "İki farklı demeç var, parti Genel Başkanı zevzek derken sizin açıklamalarınızı nasıl anlamalıyız?" dedi.

Çıray; "Biz Sayın Akşener ile 24 senedir tanışıyoruz. 24 senelik siyasi süreci beraber yaşadık. Demokrasi ve Türkiye'nin kahramanları ile ilgili düşüncelerinin benden farklı olmadığını çok net biliyorum.

Kendisi ile henüz yüz yüze görüşemedik ama benim telefonla kısa görüşmemden çıkardığım şu; Sayın Akşener bunun bir gece vakti birkaç kişi tarafından sızdırılmasını kast etmiş. Bunun bir yanlış anlaşılmaya neden olacağından endişe etmiş." dedi.

Bunun üzerine Gürkan Hacır "Yani içeriğine değil, yayımlanmasına değil, saatine mi takılmış?" diye sordu. Hacır'a yanıt veren Çıray ise; "Kendisi ile yarın grup toplantısı sonrası görüşeceğiz. Şu an fazlasını söylersem yanlış bilgi vermiş olurum. Grup toplantısını bekleyelim isterseniz." dedi.

Araya giren Uğur Dündar ise "Yarın Akşener'in yapacağı toplantıda bir düzeltme bekliyor musunuz?" sorusunu sordu. Ancak Çıray bu konuda herhangi bir bilgi vermedi.

Etiketler
İzmir Meral Akşener İYİ Parti Aytun Çıray