Boşandığı kadını darp eden İbrahim Zarap’ın tutukluluğuna itiraz

Samsun’un Canik ilçesinde 5 yaşındaki çocuğunun önünde boşandığı E.M.’yi öldüresiye darp eden İbrahim Zarap isimli erkeğin tutukluluğuna itiraz edildiği belirtildi.

Boşandığı kadını darp eden İbrahim Zarap’ın tutukluluğuna itiraz

Boşandığı kadını darp eden, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanan İbrahim Zarap hakkında soruşturma devam ederken, avukatı tarafından tutukluluğuna yapılan itiraz nedeniyle dosya yeniden mahkemeye gönderildi.

İtiraz mahkeme tarafından görüşülerek karara bağlayacak. Türkiye’yi ayağa kaldıran olayda şüpheli Zarap olaydan sonra kendisini durdurmak için müdahale eden kişilerden şikayetçi olduğunu söylemişti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, Zarap’ın tutukluluğuna yapılan itirazın sonuçlanmasından sonra iddianamenin kısa sürede hazırlanacağı bildirildi.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızları E.M.’yi teslim etmek için 3 sene önce boşandığı E.M ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada E.M.’yi öldüresiye darp etti.

Zarap’ın yere yığılan E.M.’ye tekme atmaya devam ettiği anlar da çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.M. ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. E.M. ise tedavisinin ardından geçen hafta cuma günü taburcu oldu.

Etiketler
Samsun