15 - 21 Mart haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay

Astrolog Sitare İnal 15 - 21 Mart haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Yeni ayın yaratacağı etkileri aktardı.

Astrolog Sitare İnal 15 - 21 Mart haftasında Yay burcu ve yükselen Yayç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. Yeni ayın yaratacağı etkileri aktardı.

Yay burcu ve yükselen Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta ailenizle ilgili konular ön planda. İşinizle ev hayatınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Yoğun çalışmalarınız kendi hayatınızın önüne geçebilir. Evin içi daha kalabalık olabilir veya yoğun duygusal şeyler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza döneceğiniz bir hafta gibi gözüküyor ve biraz da çalkantılı koşullar var. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorsanız melankolik bir yapıya bürünebilirsiniz.

Ebeveynlerinizle, ailenizle ilgili konularda hassasiyetler oluşabilir. Kabullenmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tekrar tekrar yaşadığınız deneyimleri sorgulayabilirsiniz. Bununla birlikte yeni bir bebek haberi gelebilir, aileniz genişliyor olabilir. Evlilik kararı gibi keyiflendirici gelişmelerde olabilir. Ayaklarınızın yere basmadığı bir hafta içinde olacaksınız.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç