Seçimden sonra ABD'de iç savaş çıkabileceğini savunan Dilipak: İslam'ı BOP'la kontrol etmek istediler

Joe Biden'ın konuşmasıyla ilgili yazan Dilipak, neden konuşmanın bugün servis edildiğini sordu. Dilipak, İslam'ın siyasi olarak BOP ile teolojik olarak ise FETÖ ile kontrol edilmek istendiğini ileri sürdü.

Seçimden sonra ABD'de iç savaş çıkabileceğini savunan Dilipak: İslam'ı BOP'la kontrol etmek istediler

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Biden’ın ocak ayında yaptığı konuşmayla ilgili “Biden’ın aylar öncesi konuşmasının bugün yeniden servis ediliyor olması ilginç değil mi” sorusunu sordu.

Dilipak, Türkiye üzerinden ABD’de bir savaş yaşandığını iddia ederek, bu savaşın dünyanın geleceğiyle ilgili olduğunu öne sürdü.

"ABD iç savaşa gidebilir"

Dilipak’ın iddiaları bununla bitmedi. ABD’de kasım ayında yapılacak olan seçimlerin ertelenebileceğini, sonuçların açıklanmayabileceğini ve hatta ABD’nin iç savaş gidebileceğini yazdı.

"İslam'ı siyasi olarak BOP'la kontrol etmek istediler"

Dilipak, zamanında Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinin ‘eş başkanı’ olduğunu söylediği Büyük Ortadoğu Projesi’yle (BOP) ilgili olarak ise şu cümleleri kaleme aldı:

ABD Türkiye’yi hesaba katmadan İsrail’i düşünemez. İster ABD, ister İngiltere, AB, NATO ülkeleri, Rusya, Çin, Vatikan, Londra, Paris, Berlin, Roma bu bölge ile ilgili kim bir hesab yapıyorsa yapsın “Türkiye” ve “İslam” gerçeği görülmeden bu coğrafya üzerine kimse hesab yapmasın. “İslam”ı siyasi olarak BOP’la, teolojik olarak “CIAmade / The Cemaat” ile kontrol etmek istediler ama birisi 15 Temmuz’da, ötekisi “One minute” ile ellerinde patladı.

Etiketler
Ordu FETÖ Joe Biden Seçim