'Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz'

Koronavirüse yakalanan ve Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Gaziantepliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Mehmet Ali Borsöken, hastanede yaşatılan zorluklara karşı isyan etti.

'Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz'

Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nde yatan iş insanı ve Gaziantepliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Mehmet Ali Borsöken, yaşadığı sorunları sosyal medya hesabından duyurdu.

“Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” diyen Borsöken, Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi. Borsöken, “Koronavirüse yakalandım. Burada görev yapan hemşirelere sonsuz saygımı sunuyorum. Ama aynı şeyi hastane için söylemeyeceğim.

Bu hastalıkta en önemli konu hijyenlik olmasına rağmen hiçbir şeyimiz hijyenik değil. Durum Sağlık Bakanı'mızın anlattığı gibi değil. Hastaneye geldiğim elbisem ile yatıyorum. Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz” dedi.

'Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz' - Resim : 1

Hastanenin cezaevinden farksız olduğunu dile getiren Borsöken, “Hastane yönetimi ve başhekimi burayı cezaevine çevirmeye çalışıyor. Camlara kilit vurdular. Doktorda, hemşirelerde astım hastası olduğumu biliyor. Burada bırakın iyiye gitmeyi insan daha çok hasta oluyor. Astım krizine giriyorum, bundan dolayı camı çerçeveyi kırabilirim.

Bunu hemşirelere de ilettim, ama başhekime kimse ulaşamıyor. Canıma gelecek zarardan ve sağlığımda oluşacak hasarlardan hastane yönetimi sorumludur” açıklamasını yaptı.

'Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz' - Resim : 2

'Burada virüsten değil hastane koşullarından öleceğiz' - Resim : 3

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Gaziantep Ankara Hastane