Athena Gökhan'dan Erdoğan'a deprem yanıtı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın depremle ilgili "20 yıldır iktidar ne yaptı?" şeklindeki eleştirileri "Depremi durdurma şansımız var mı?" diye yanıtlamasına cevap verdi.

Athena Gökhan'dan Erdoğan'a deprem yanıtı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ depremine ilişkin sosyal medya hesaplarından yapılan '20 yıldır iktidar deprem için ne yaptı?' paylaşımları ile ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan, "Depremi durdurma şansımız var mı? Dünyanın hiçbir yerinde bu yok. Her şeyden önce bu birlik ve beraberliğe destek veren vatandaşımız varken bir diğer taraftan da bunu gerek siyasi istismar vesilesi yapan, gerekse ‘orada millet can derdinde bunlar ise mal derdinde’ anlayışıyla karalama kampanyasını sürdürüyorlar. Bazı sosyal medyada insanı tahrik eden beter, berbat, ahlaksız mesajlar var" diye konuştu.

ATHENA GÖKHAN'DAN ERDOĞAN'A YANIT

Erdoğan'ın açıklamalarına Twitter hesabından yanıt veren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Sn.Cumhurbaşkanım; Doğal afetleri durdurmak için bir teknoloji gelişmedi henüz tabiki.

Fakat önlem almakla , zayiatı azaltabiliriz.

Arabada Emniyet kemeri takmak gibi. Bir de Deprem Araştırma önergesi rededilmeseydi ,belki daha az bina ,belkide hiç bina yıkılmazdı" ifadelerini kullandı.

Athena Gökhan'dan Erdoğan'a deprem yanıtı - Resim : 1

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Gökhan Özoğuz