TFF'den Fenerbahçe'nin merakla beklediği 'limit artırımı' hakkında karar

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin limit artırımı başvurusu hakkında karar verdi.

TFF'den Fenerbahçe'nin merakla beklediği 'limit artırımı' hakkında karar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu; Fenerbahçe'nin, Kulüp Lisans Kurulu'nun belirlediği takım harcama limitine yaptığı itirazı Sicil Kurulu'na geri gönderdi.

Fenerbahçe Kulübü, başvurusunun reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı toplantı istedi. Perşembe günü yapılması planlanan toplantı, acil istek üzerine bugün yapıldı ve toplantı saat 17.00'de başladı.

2 saati geçen duruşmada Fenerbahçe Kulübü yönetimi, Lisans Kurulu'nun aldığı kararda çelişkiler olduğunu Tahkim Kurulu'na sunarken, Tahkim Kurulu da ara karar alarak Lisans Kurulu'ndan çelişkilerin açıklanmasına yönelik bir istekte bulunuyor.

Lisans Kurulu, aldığı kararı yeniden Tahkim'e sunacak. Kararın perşembe gününe yetişmesi halinde Tahkim Kurulu bu hafta içerisinde kararını açıklayacak.

Olağanüstü toplanan Tahkim Kurulu'nun duruşmasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkanvekili Semih Özsoy'un sözlü beyanları alındı.

Dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde, Sicil Kurulu'nun vereceği karar doğrultusunda dosyanın karara bağlanmasına oy birliği ile karar verildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli kararına itirazı incelendi.

Duruşma için tayin edilen, 21.01.2020 Salı günü saat 17.00'de Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Ali Yıldırım Koç, Başkan Vekili Semih Özsoy, Kulüp vekilleri Av. Alper Pirşen, Av. Özge Tokarlı Gündüz ve Kulüp görevlisi (CFO) Serdar Yıldız'ın hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı.

Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Etiketler
Fenerbahçe