Temel Karamollaoğlu: FETÖ’nün temeli AKP'nin içinde

Partisinin 7. Olağan Bilecik Kongresi'nde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ciddi bir araştırma yapılsın herkes görecek ki, FETÖ’nün temeli AK Parti’nin içinde zaten" dedi.

Partisinin 7. Olağan Bilecik Kongresi'nde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ciddi bir araştırma yapılsın herkes görecek ki, FETÖ’nün temeli AK Parti’nin içinde zaten" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 7. Olağan Bilecik Kongresinde konuştu. CHP'li Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un FETÖ üyesi olmakla suçlanmasına konuşmasında yer veren Karamollaoğlu, "Sırada başkaları var deniyor. Yahu arkadaş hani sen demokrattın. Hani sen demokrasiye inanıyordun. 'Efendim bunlar memleketin köküne kibrit suyu ekiyorlar yahu bunlar FETO’cu.' Arkadaş bunlar ciddi bir araştırma yapılsın herkes görecek ki, FETÖ’nün temeli AK Parti’nin içinde zaten" ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu'nun bu sözleri salonda alkış, ıslık ve bağrışların yükselmesine neden oldu.

"50 SENELİK SİYASİ HAYATIMIZDA BİZİMLE BİR ARAYA GELMEYEN TEK GRUP BUNLARDI"

Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugünkü bakanların 5 sene önceki, 10 sene önceki internetteki sitelerinebir girin. Göreceksiniz ki çoğunda Fetullah Gülen’den aldıkları tezkiyet mektupları var. Hepsi kalktı. Zemzemle yıkanmış gibi oldular. Yahu sen, bu FETÖ denen şeyi ortaya kim çıkardı Allah aşkına. Bütün adalet mekanizmasını bunlara kim teslim etti. Emniyeti kim bunlara teslim etti. Ordunun üst kademelerinde belli bir noktaya gelmelerini kim sağladı yav. Siz sağladınız. İnsanda biraz insaf olur. ‘Bendense, bunun FETÖ’cülüğü millete zarar vermez, hele bana hiç vermez’ Böyle bir mantıkla siz ülkenin problemini çözemezsiniz. Benden olursa iyi, benden değilse kötü. Onun için çözemezler. Bunun sonunu bulamazlar. Ha, bizim elhamdülillah bir özelliğimiz var. Biz bu ekiple hiçbir araya gelmedik. Hiç. 50 senelik siyasi hayatımızda bizimle bir araya gelemeyen tek grup bunlar oldu."

Etiketler
Bilecik FETÖ Kongre Saadet Partisi