İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan eski milletvekili hakkında kamu aracı iddiası

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, bürokrat kökenli eski bir milletvekiliyle ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan eski milletvekili hakkında kamu aracı iddiası

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Ahmet Ferruh Bozbeyli için Meclis'te tören düzenlendi.

Bozbeyli'nin Türk bayrağına sarılı tabutunun top arabasına konulmasının ardından ailesi taziyeleri kabul etti. Bozbeyli'nin cenazesi, cenaze töreni için Ahmet Hamdi Akseki Camii'ne götürüldü.

Bozbeyli'nin cenaze törenine katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, bürokrat kökenli eski bir milletvekiliyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.

Durmuş Yılmaz, sosyal medyada “Biraz önce TBMM eski Bşklarından Sn Bozbeylinin cenaze namazın katıldım. Allah rahmet eylesin. Cenazede gördüm ki sonradan MV li de olan eski bir bürokrat, şu anda hiç bir resmi görevi olmamasına rağmen bürokratken kullandığı kamu aracını şöförlü kullanmaya devam ediyor. Çok Yazık” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

Biraz önce TBMM eski Bşklarından Sn Bozbeylinin cenaze namazın katıldım.Allah rahmet eylesin. Cenazede gördüm ki sonradan MV li de olan eski bir bürokrat, şu anda hiç bir resmi görevi olmamasına rağmen bürokratken kullandığı kamu aracını şöförlü kullanmaya devam ediyor. Çok Yazık

İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan eski milletvekili hakkında kamu aracı iddiası - Resim : 1

Etiketler
İYİ Parti Milletvekili