Kulak içi işitme cihazları ile hayata dokunun

ITC, ITE vb. kulak içi işitme cihazları, adından da anlaşıldığı üzere doğrudan kulağa takılıyor.

Kulak içi işitme cihazları ile hayata dokunun

ITC, ITE vb. kulak içi işitme cihazları, adından da anlaşıldığı üzere doğrudan kulağa takılıyor. Kişinin anatomik kulak ölçüsüne uygun tasarlandığı için oldukça rahat bir kullanım imkanı sağlar.

Kanal içi işitme cihazlarına oranla biraz daha fazla fark edilebilir olsa da genellikle kulak ucu gibi küçüktür ve dış kulağın arkasına yerleştirilerek kullanılır. Kulak kanalınızın büyüklüğüne göre neredeyse hiç fark edilmez. Düğme ve potansları ile işitme cihazı kullanıcısına kolayca yönetebilme fırsatı tanır.

Cihazlar hafiften ileri derece işitme kayıplarına kadar uygulanabilecek güç ve model seçeneklerine sahiptir. İşitme cihazı uygulanması sırasında size özel olması için kulak şeklinde uygun kalıp yapılır. Bu kalıp tüm önemli parçaları içinde barındırdığı için sürekli seyahat halindeki kişilere çok uygundur. Pil doğrudan cihaz üzerindeki yuvaya yerleştirilir ve mıknatıs yardımıyla çıkarılır.

Görünmeyen teknoloji ile hayata dokunun

İşitme kaybınız varsa, işitme cihazı kullanmanız kaliteli bir sosyal çevre yaşantısı açısından kaçınılmazdır fakat sırf estetik kaygılar açısından karar vermekte zorlanıyorsanız en küçük kulak içi işitme cihazlarına sahip olan Maxtone İşitme Cihazları Merkezimize bekliyoruz. Kulak içi işitme cihazlarının tasarlanma nedeni yüksek ölçüde estetik kaygılardır .

Sizde estetik kaygılar ya da çeşitli sebeplerden ötürü, çevrenizdekilerden işitme cihazı kullandığınızı gizlemeyi tercih edebilirsiniz. İşte tam da burada ITE işitme cihazları imdadınıza koşuyor. Zaman içerisinde varlığını unutacağınız ergonomik yapısıyla sizlere gelişmiş imkanlar sunacak. Tamamen size özel tasarlanan yapısı ile neredeyse hiç fark edilmez.

Hangi işitme cihazının size uygun olduğunu düşünüyorsanız doğru bir karar almak için özellikle uzman odyolog ve odyometristlerden yardım alarak, Maxtone İşitme Cihazları Merkezimizde, işitme kaybınıza uygun estetik ve uygun kulak içi işitme cihazları satın alabilirsiniz.

Hem güçlü hem rahat

3D teknolojisi ile birlikte kulak içi işitme cihazlarının kullanım konforu oldukça artış göstermiştir. Kulağın yapısından birebir uygun olarak tasarlanan kulak içi işitme cihazları, açılan havalandırma noktaları sayesinde kulağın doğal olarak havalandırılmasını sağlamış olur.

Minicik boyutu ve eforsuz işitme imkanı sağlamasıyla kullanıcılarına rahat bir işitme deneyimi yaşatıyor. İster kalabalık bir ofiste, ister konserde ya da kalabalık bir restoranda olun, duymak için artık efor harcamanıza gerek yok.

Ufacık çapına rağmen yeni nesil kulak içi işitme cihazları yüksek teknoloji işitme imkanı tanır. Gelişmiş fonksiyonları ile neyi duymak istediğinize odaklayarak, arka plan gürültüsünü ve istenmeyen sesleri keserek filtrelemeye yardım eder.

Bunun sonucunda işitme kaybı problemi yaşayamayan insanlara nazaran bile daha az çaba harcayarak, yorulmazsınız. Böylece iş hayatı, arkadaş çevresi gibi ortamlarda anlamak için çabalamadan, kaliteli bir iletişim kurma imkanı tanır. Hem yüksek ses teknolojisi hem de estetik kaygılara karşı kamufle olan duruşuyla, sanki sizin için tasarlanmış!

SPONSORLU İÇERİK