Tekin Bingöl, Soner Çetin'in hizmetlerini övdü

Adana’ya gelen CHP PM Üyesi Tekin Bingöl, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’in merkez seçim bürosunda partililerle bir araya geldi.

Tekin Bingöl, Soner Çetin'in hizmetlerini övdü

Adana’ya gelen CHP PM Üyesi Tekin Bingöl, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’in merkez seçim bürosunda partililerle bir araya geldi, Çukurova Belediyesi tarafından yapılan emekli dinlenme evinde emeklilerle, kadın sohbet ve dayanışma evinde kadınlarla sohbet etti.

Soner Çetin’in örnek alınacak hizmetler yaptığını vurgulayan Tekin Bingöl, “Çukurovalılar çok şanslı” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Başkan Soner Çetin’in örnek alınacak hizmetlere imza attığını belirterek, “Böyle bir başkana sahip oldukları için Çukurovalılar çok şanslı” dedi.

Tekin Bingöl, ilk olarak Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Soner Çetin’in merkez seçim bürosunda partililerle bir araya geldi ve sohbet etti.

31 Mart yerel seçimlerinden CHP’nin başarıyla çıkacağını belirten Tekin Bingöl, “Şu anda CHP yönetimindeki belediyeleri koruyacağımıza ve Ankara, İstanbul, Mersin, Antalya, Bursa ve Adana gibi Büyükşehirleri de alacağız” şeklinde konuştu.

EMEKLİLERLE SOHBET

Başkan Çetin’le birlikte seçim otobüsüne binen Tekin Bingöl, daha sonra Toros Mahallesi’nde bulunan ve Çukurova Belediyesi’nce yaptırılan emekli dinlenme evinde emeklilerle buluştu.

Başkan Soner Çetin burada, Tekin Bingöl ve emeklilere belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verdi. 13 adet emekli dinlenme evi yaptıklarını açıklayan Başkan Çetin, ihtiyaç olan yerlere yenilerini açacaklarını söyledi.

Emekli dinlenme evlerinin artık saat 18:00’e açık olacağını belirten Soner Çetin, “Buralar daha sonra üniversiteye hazırlanan gençlerimize hizmet verecek. Üniversite öğrencisi adaylarımız, burada kurs görecek, emekli öğretmenlerimiz de bize yardımcı olacaklar” şeklinde konuştu.

PARKTA ÇAY MOLASI

Tekin Bingöl, Başkan Soner Çetin beraberindekiler daha sonra Kenan Evren Bulvarı üzerinde vatandaşlarla sohbet etti, esnafa hayırlı işler diledi ve bulvar üzerinde bulunan Şehit Uzman Çavuş Fatih Balcı Parkı’nda vatandaşlarla çay içti.

Burada, bazı vatandaşların Büyükşehir Belediyesi ile ilgili şikayetleri üzerine Soner Çetin, “Gittiğim her yerde Büyükşehir Belediyesinin yetki alanında olan konularla ilgili şikayetler alıyorum. İnşallah Zeydan Karalar Büyükşehir Belediye Başkanı olunca, uyum içinde çalışacağız ve tüm sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

KADINLARDAN ALKIŞ

Ziyaretlerini Mahfesığmaz Mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’yle sürdüren Tekin Bingöl ve Soner Çetin, burada da kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Tekin Bingöl, Çukurovalıların Soner Çetin’e ilgisinin üst düzeyde olduğunu belirterek, “Soner Başkanımız da Çukurova’da örnek alınacak hizmetlere imza atmış. Çukurovalılar çok şanslı” dedi.

CHP PM Üyesi Tekin Bingöl ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in gezilerine CHP Adana Milletvekileri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer de katıldı.

Etiketler
Bingöl Adana Çukurova Seçim Tekin Bingöl