Apple, Türkiye'de indirim mi yapacak?

Apple Türkiye, bugün sürpriz bir şekilde servis fiyatlarını düşürdü. Servis fiyatlarını düşüren Apple, çok yakında iPhone, iPad, Mac, Watch ve diğer tüm aksesuarlarında da indirim yapacak.

Apple, Türkiye'de indirim mi yapacak?

Apple Türkiye, bugün alınan bilgilere göre teknik servis fiyatlarını düşürdü. Ürünlerine zam yapacağı zaman ilk olarak teknik servis fiyatlarını yükselten Apple’ın, bu indirimi çok yakında ürünlerine de yansıtacak.

Apple’ın Türkiye’deki rakiplerinin oldukça uygun fiyat politikası izlemesi, Cupertinolu firmanın elini çabuk tutacağını gözler önüne seriyor.

Apple CEO’su Tim Cook’un, geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamalar ile aslında bu indirimin sinyalleri verilmişti.

Tim Cook, 10.799 TL’ye iPhone Xs Max sattığı Türkiye’deki satışlardan memnun olmadığını ve özel fiyatlandırma uygulayabileceklerini belirtmişti. 10.799 TL‘lik iPhone Xs Max‘in rakibi olan Galaxy S10+ Türkiye’de 7.499 TL’ye satılıyor.

iPhone Xs Max ile Galaxy S10+ arasındaki 3.300 TL‘lik farkın bu indirim ile 1.000 TL’ye kadar düşmesi bekleniyor. Yani anlayacağınız iPhone Xs Max yine 8.500 TL seviyelerine düşecek.

Apple, ayrıca bu indirim dalgası ile iPad, Mac, Apple Watch ve diğer tüm aksesuarlarında da indirim yapacak. Fiyatı bir anda 1.200 TL’ye çıkan AirPods’un bu indirim ile 800-900 TL seviyelerine gerileyeceği düşünülüyor.

Kaynak: Donanım Günlüğü

Etiketler
Apple iPhone Türkiye