Sıla Türkiye turnesine çıktı

Sıla Kerki&Solfej'in düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü Konserinin bir gün sonrasında da Ankara'yı sallamaya devam etti.

Sıla Türkiye turnesine çıktı

Pop müziğinin sevilen sanatçılarından Sıla Kerki&Solfej'in düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü Konserinin bir gün sonrasında da Ankara'yı sallamaya devam etti.

Konserine bir akşam önce giydiği kırmızı derin bacak dekolteli elbisesi ile çıkan Sıla, ''Dün gece söylemiştim. Ben sözümü tutuyorum. Nerede bıraktıysak oradan devam ediyoruz. Bize her gün Sevgililer Günü. '' sözleri ile salonda büyük bir alkış tufanı kopardı.

SILA TÜRKİYE TURNESİNE ÇIKIYOR...

Bu konserlerle birlikte Türkiye'yi karış karış dolaşacağı yepyeni bir turnenin startını verdiğini de dile getiren Sıla, İstanbul'dan başlayarak sırasıyla Ordu, Samsun Eskişehir, Malatya, Kayseri, Konya, Mersin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Van, Adana, Gaziantep ve Hatay'da konserler vereceğini müjdeledi.

İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN, DOYASIYA EĞLENELİM.

Şarkılarının temposunu artıran Sıla, ''Hala oturuyor musunuz? Gelin buraya da inceldiği yerden kopsun. Doyasıya eğlenelim hadi.'' sözleriyle müzikseverleri sahne önüne davet etti.

Bir buçuk saat süren programını yaklaşık on beş dakika uzatan başarılı sanatçı, sahneyi alkışlar eşliğinde terk ederken, ''Yarın İzmir'deyiz. Eşinize dostunuza haber verin. Bir sevgililer günü de orada kutlarız biz. Bir manileri yoksa bekleriz.'' ifadeleriyle de 16 Şubat İzmir konserine açık bir davet yaptı.

Etiketler
Ankara Konser Sıla Türkiye