Menemen'de Serdar Aksoy'a miting gibi karşılama

CHP Menemen Adayı Serdar Aksoy, Menemen girişinde vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

Menemen'de Serdar Aksoy'a miting gibi karşılama

CHP Menemen Adayı Serdar Aksoy, Menemen girişi Ulukent mevkiinde Menemenlilerin sevgi seli ile karşılandı.

Konvoy halinde Menemen girişinde meşalelerle büyük bir kitle karşıladı ve Cumhuriyet meydanına yüründü.

Cumhuriyet Meydanından parti otobüsünden kalabalığa seslenen Aksoy, "Menemen Sizi Seviyorum" dedi.

Aksoy'un konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Biz "31 Mart'ta bahar gelecek" diye yola çıktık ama şuan görüyorum ki Menemen'e 1 Şubat'ta baharı siz getirdiniz. Sen, ben, o, biz artık yok! CHP bayrağını daha ileri taşıyabilmek için 31 Mart akşamına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Ve şunu net olarak söylüyorum: ‘Menemen CHP'dir CHP olarak kalacaktır.’ "

TAHİR ŞAHİN ABİMİZDİR

Serdar Aksoy konvoy halinde Menemen Cumhuriyet Meydanına girdi. Meşalelerle ve havai fişeklerle ve "Menemen Seninle Gurur Duyuyor" sloganlarıyla karşılandı. 20 Yıldır Belediye başkanı olan Tahir Şahin için, "Tahir Şahin bizim abimizdir, 20 yıldır Menemen'e hizmet etmiştir, kendisine teşekkür ediyorum, bugüne kadar taşıdığı Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını emanet olarak alıyoruz.

Hiç birimiz CHP'li olup da pazara kadar değil mezara kadar CHP'liyiz, mezara kadar Atatürkçüyüz. Menemen için bundan sonra alt kimlikleri bir kenara koyalım. Siyasal parti tercihlerini bir kenara bırakalım. İster geçmişte AK Parti'ye, ister MHP'ye, ister HDP'ye ister Vatan Parti'ye veya Saadet Partisi'ne oy vermiş olsun. Kime oy vermiş olursa olsun biz buradan haykırıyoruz, gelin hep birlikte şu eli tutun hep birlikte omuz omuza yürüyelim Menemen için yürüyelim. "

"SANDIKLARI PATLATACAĞIZ"

Görev süresi için 2 dönem planladığını belirten Aksoy, '3 veya 4. dönem yok' diyerek bayrağı 'genç bir arkadaşa devredeceğim' dedi Aksoy'un açıklamaları şu şekilde: "Menemen belediye emekçilerine buradan seslenmek istiyorum.

Biz emeğe veren bir partinin buradaki temsilcileriyiz. Ve CHP Menemen Belediye Başkan Adayı olarak buradan haykırıyorum hiç kimse ama hiç kimse tereddüte kapılmasın. İşçi kardeşlerimizle yanyana yürüyeceğiz, içiçe olacağız. Biz yola çıktığımız vakit şunu söyledik, vatandaşlarımız da onay verirlerse kendimizi 2 dönem ile sınırlandırıyoruz. 3. dönem 4. dönem yok. 2. dönemden sonra genç bir arkadaşımıza o bayrağı teslim etmek bizim onurumuz olacak.

Ben buradan tüm Menemenlilerden bir söz almak istiyorum. 31 Mart akşamı sandıkları patlacak mıyız? 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağız ve CHP'nin oylarını çok daha yükseklere dikeceğiz. " Diyen Aksoy'un sözleri sık sık "Menemen Seninle Gurur Duyuyor, Menemen Seninle Durma İlerle" sloganlarıyla kesildi.

AK PARTİ ADAYINI TEBRİK ETTİ

Diğer yandan Aksoy konuşmasının devamında AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Durmaz Bayraktar'a şöyle seslendi: "Buradan önümüzdeki seçim sürecinde sıkıntı yaşanmaması için bu siyasi bir rekabettir AK Parti adayı Durmaz arkadaşıma saygılarımı sunuyorum, aday olmasından dolayı da tebrik ediyorum. Ama diyorum ki: 31 Mart akşamı yeniden altı ok, yeniden Atatürk, yeniden Atatürk.”

AHMET ARİF'İN ŞİİRİYLE SESLENDİ

"31 Mart akşamı biz altı oklu bayrağımızı indirmeden daha yukarılara çekeceğiz. Biz alt kimlik ayrımı gözetmeksizin, parti ayrımı gözetmeksizin. Her kim nereye oy vermişse, biz onlardan oy istiyoruz. AK Partili kardeşimden de MHP'li kardeşimden de HDP'li kardeşimden de oy istiyorum. Çünkü biz Menemenliyiz. Menemenli."

Ve bahar gelmeden, Ahmet Arif'in şiiri vardır.

Haberin var mı taş duvar, demir kapı kör pencere,

Yastığım ranzam, zincirim, uğruna ölümlere gidip geldiğim.

Zulamdaki mahsun resim haberin varmı?

Görüşmecim yeşil soğan göndermiş ve karanfil kokuyor cigaram."

31 Mart'ta Dağlarına bahar gelecek Menemen'in. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Öte yandan Aksoy, sözlerini bitirmeden önce İYİ Partilere de şöyle seslendi: "Değerli dostlari İYİ Parti ilçe başkanımız aradı, omuz omuza ve birlikte olduğumuzu iletti. İYİ Parti ilçe başkanımız Yılmaz Taştan abimize ve İYİ Partili kardeşlerime buradan sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Programdan sonra Aksoy, Menemenlilerin yoğun sevgisiyle ilçe binasına geçti ve orada Menemen halkının kutlamalarını kabul etti.

Etiketler
Miting Serdar Aksoy