Erdoğan, Metin Akpınar ve Müjdat Gezen için talimat verdi

AKP Genel Başkanı Erdoğan, FOX TV sunucusu Fatih Portakal'dan sonra bu sefer de ünlü sanatçı Metin Akpınar için yargıya talimat verdi.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEİK Maili Genel Kurulu'nda konuşmada ünlü sanatçı Metin Akpınar hakkında yargıya talimat verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Metin Akpınar hakkında isim vermeden konuştu.

Erdoğan konuşmasında, "Beni ipe götürecekmiş senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarız. Bunlar sanatçı müsvettesi. Şimdi yargıda bunun bedelini öde" diyerek yargıya Metin Akpınar hakkında talimat verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarının Metin Akpınar ile ilgili bölümü şöyle:

"İşte şimdi de beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler yapıyor. Yahu senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi yargıda bunun bedelini öde"

METİN AKPINAR NE DEMİŞTİ?

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan ünlü sanatçı Metin Akpınar burada yaptığı konuşmada "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" ifadesini kulanmıştı.

Yandaşlar da Metin Akpınar'ın bu sözleri Erdoğan'a söylediğini iddia ederek 2 gündür ünlü sanatçı Akpınar'ı hedef göstermeye başladı.

Etiketler
Metin Akpınar Müjdat Gezen Müjdat Gezen Fatih Portakal FOX TV