‘Ev Yapımı’ beğeniyle izlendi

Mask-Kara Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ‘Ev Yapımı’ isimli oyun izleyiciyle buluştu.

‘Ev Yapımı’ beğeniyle izlendi

Konak Belediyesi’nin İzmirlileri tiyatroyla buluşturan ‘Tiyatro Konak’ projesi kapsamında Mask-Kara Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu ‘Ev Yapımı’ isimli oyun izleyiciyle buluştu.

20-21 ve 22 Aralık tarihlerinde üç gün üst üste Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde perdelerini İzmirli tiyatroseverler için açacak olan oyunun ilk gösterimi yoğun ilgi gördü. Şenay Tanrıvermiş’in yazdığı, yönetmenliğini ise oyuncu kadrosunda da yer alan Hülya Karakaş’ın üstlendiği oyunda Ebru Üstüntaş, Makbule Meyzinoğlu, Ayşenur Nuhoğlu ve Mert İşcan başarılı performanslarıyla beğeni topladı.

GERÇEKLE YÜZLEŞİYORLAR

‘Ev Yapımı’ oyunu, hiçbir şey yapma gereği duymazken bile, içinde duyumsadığı küçük çığlığı ve bastıramadığı isyanını eyleme dökmek üzere evde toplanıp harekete geçen üç kadının hikayesini anlatıyor.

Üç rezidans kadını; acılı annelerin feryatları ve bitmek bilmez kadın cinayetlerine karşı tepkilerini isyana dönüştürüp protesto etmeye karar vermeleri eğlenceli başlasa da gerçekle yüzleştikleri an acıya dönüşür.

SIRADA YENİ OYUNLAR VAR

Aralık ayının 27’sinde ünlü komedyen Sermiyan Midyat'ın tek kişilik stand - up gösterisi ‘Sermiyan Midnight’ ile Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşurken, Senin Hikayendir isimli tek kişilik oyunuyla bu kez Levent Üzümcü hikayesiyle izleyicileri hem düşündürecek hem güldürecek.

Etiketler
Tiyatro