Trump'tan damadına şok sözler

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka'nın eşi Jared Kushner'i danışmanı olarak görevlendirmesinin ardından başlayan tartışma yeni bir iddia ile alevlendi.

Trump'tan damadına şok sözler

ABD basını ortaya ilginç bir iddia attı… ABD Başkanı Donald Trump’ın yakın çevresine sık sık damadından yakındığını yazan New York Times, Trump’ın damadı Jared Kushner yerine Trom Brady’i tercih ettiğini yazdı.

Gazete farklı kaynaklara dayandırdığı haberinde, kızı Ivanka’nın o dönem bekar olan Amerikan futbol oyuncusu Tom Brady ile birlikte olmak için Donald Trump’ın baskı yaptığını yazarken, Ivanka’nın bunu istemediği ortaya çıktı. Kariyeri boyunca birçok şampiyonluk kazanan Brady daha sonra Brezilyalı manken Gisele Bündchen ile evlenmiş ve örnek bir aile tablosu oluşturmuştu.

Trump'tan damadına şok sözler - Resim : 1

Trump’ın yakın çevresine, “Benim damadım Tom Brady olabilirdi ama onun yerine elimde Jared Kushner var” diyerek esprili bir dille dert yandığı iddia edildi. Trump’ın eski eşi Ivana, 2017’de kaleme aldığı “Raising Trump” isimli kitapta, o dönemki eşinin, “Onunla mutlaka buluşmalısın” dediğini söyledi.

Trump'tan damadına şok sözler - Resim : 2

Etiketler
Donald Trump