Ömer Faruk Gergerlioğlu hastaneye kaldırıldı!

Milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, akşam saatlerinde gözaltına alındı. Adliyeye götürülen Gergerlioğlu göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Oğlu Salih Gergerlioğlu babasının anjiyo olacağını açıkladı.

Ömer Faruk Gergerlioğlu hastaneye kaldırıldı!

GERÇEK GÜNDEM - Milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, akşam saatlerinde gözaltına alındı. Adliyeye götürülen Gergerlioğlu göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Oğlu Salih Gergerlioğlu babasının anjiyo olacağını açıkladı.

Avukat Bişar Abdi Alınak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında bilgilendirilmediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ömer Faruk Gergerlioğlu az önce adliyeye getirildi. Göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastane doktoru anjiyo önerip kardiyoloji bölümüne götürülmesi gerektiğini belirtmiş. Şimdi hangi hastanede ve ne gibi bir tıbbi müdahalede bulunulduğunu bilmemekteyiz.Tarafımıza bilgi verilmiyor."

Bu Tweeti alıntılayan Salih Gergerlioğlu, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun hastanede olduğunu ve anjiyo yapılacağı bilgisini verdi.

Ömer Faruk Gergerlioğlu hastaneye kaldırıldı! - Resim : 3

Ömer Faruk Gergerlioğlu, akşam saatlerinde evine gelen polisler tarafından yaka paça gözaltına alınmıştı.

Etiketler
Ağrı Gözaltı Hastane