Lebaleb kongrelerin ardından sıra irtibat bürolarına geldi: Koronavirüs önlemleri yine hiçe sayıldı

AKP'nin kalabalık il kongrelerinin ardından Eskişehir'deki irtibat bürosu açılışında da koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı.

Lebaleb kongrelerin ardından sıra irtibat bürolarına geldi: Koronavirüs önlemleri yine hiçe sayıldı

AKP'nin tüm Türkiye'de gerçekleştirdiği il kongrelerinde, koronavirüs önlemleri hiçe sayılmış, Erdoğan'ın tabiriyle salonlar 'lebaleb' doldurulmuştu.

Sözcü'den Kemal Atlan'ın haberine göre, AKP Eskişehir Odunpazarı ilçe başkanlığı tarafından Eskişehir Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’nde AKP irtibat bürosu açılışı da lebalep gerçekleşti, koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı.

YENİ AÇILIŞLAR DA YAPILACAK

İrtibat bürosu açılışına AKP İl Başkanı Zihni Çalışkan, Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Sedef Demirkol Özgüneş, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı, AKP Odunpazarı Meclis Üyeleri, çok sayıda mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan AKP Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, “Bugün hem ilçemiz hem de şehrimizin en büyük mahallesi olan Emek Mahallesi'nde irtibat büromuzun açılışını pandemi kurallarına da riayet edecek şekilde coşkuyla gerçekleştirdik. Kısa süre içinde tüm mahallelerimizde açmayı planladığımız ofislerimizle birlikte vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere en hızlı şekilde iletebileceği güçlü bir ağ kurmayı da hedeflemekteyiz. Dileyen vatandaşlarımız mahallelerimizdeki ofislerimize uğrayabilir ya da isterlerse İlçe Başkanlığımıza gelerek bizzat bizlere taleplerini iletebilirler” dedi.

Etiketler
Eskişehir Kongre