Salgına rağmen doğum günü partisi... Kenan İmirzalıoğlu’ndan Kıvanç Tatlıtuğ’a çok sayıda ünlü isim

Burak Yamantürk yeni yaşını arkadaşı Önder Öztarhan’ın villasının bahçesinde kutladı. Partiye Kenan İmirzalıoğlu’ndan Kıvanç Tatlıtuğ’a çok sayıda ünlü isim katıldı.

Salgına rağmen doğum günü partisi... Kenan İmirzalıoğlu’ndan Kıvanç Tatlıtuğ’a çok sayıda ünlü isim

Oyuncu Burak Yamantürk, 37’nci yaş gününü önceki akşam işadamı Önder Öztarhan’ın Emirgan’daki villasında kutladı. Bahçedeki partiye Yamantürk’ün sevgilisi Özge Özpirinçci’nin yanı sıra Kenan İmirzalıoğlu, Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ, Barış Arduç, Meriç Aral ve Serkan Keskin de katıldı. Yemekle başlayan partiye katılanlar, ilerleyen saatlerde fasıl ekibinin müzikleriyle eğlendi.

Hürriyet'in haberine göre, Kenan İmirzalıoğlu, 2 ay önce dünyaya gelen kızı Lalin’le ilgili sorulara “Annesine (Sinem Kobal) benziyor ama içeriden bir Kenan bakıyor” yanıtını verdi.

Eşi için “Muhteşem bir anne oldu” yorumunu yapan oyuncu, “2020 sizin için nasıl geçti?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Zorluydu ama bu karanlık dünyada hayatımıza güneş gibi doğdu Lalin. Ona bakınca geleceği görüyoruz.”

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci, gecenin sonunda görüntü vermemek için villanın arka kapısından çıkarak evlerinin yolunu tuttu.

Bir süredir ilişki yaşayan Meriç Aral ve Serkan Keskin de ortak arkadaşları Burak Yamantürk’ü doğum gününde yalnız bırakmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ partiye eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile katıldı. Önder Öztarhan, gecenin sonunda çifte araçlarına kadar eşlik etti.

Etiketler
Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ Salgın