Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e jet yanıt: 4 tane gerçek olmayan açıklama yaptınız

HaberTürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partiden ihraç edilen Ümit Özdağ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ümit Özdağ, Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e jet yanıt: 4 tane gerçek olmayan açıklama yaptınız

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Habertürk'te kendisine yönelik suçlamalarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

HaberTürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partiden ihraç edilen Ümit Özdağ ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Sayın Akşener, Şu ana kadar 4 tane gerçek olmayan açıklama yaptınız.

1) Ben size Buğra Kavuncu ile ilgili bilgilerim hususunda herhangi bir kurum adı vermedim. Bahsettiğiniz kurumlarla irtibat kurduğunuzu söyleyen sizsiniz.

2) Siz bana "Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı"nı önerdiniz, ben divana girme teklifinizi reddettim. Uygun görürseniz grup başkanlığını tercih ederim dedim.

3) Benden randevu istemedi, ben sadece üstü çizilen vekillerle görüştüm demişsiniz. Sayın İsmail Koncuk ile listede ismi olmadığı halde kendisini davet ederek görüştünüz.

4) Ben AKP ile İYİ Parti anayasa çalışması yapıyor demedim. Uğur Poyraz'ın Ankara'da, değişik mahfillerde birlikte anayasa yapıyoruz diye konuştuğunu söyledim ve size de doğru mu diye sordum.Arzu ederseniz bu konuşmanın şahidi olan saygın siyasetçinin de numarasını size yollarım.

Etiketler
Ümit Özdağ Meral Akşener Fatih Altaylı