AKP Genel Merkezi önünde eylem yapmak isteyen 15 Temmuz gazilerine müdahale: Yaralılar var

15 Temmuz gazileri AKP önünde kendileri adına toplanan paraların ne olduğunu sormak için protesto gerçekleştirmek isterken polis müdahalesiyle karşılaştı.

AKP Genel Merkezi'nin önünde eylem yapmak isteyen 15 Temmuz gazilerine polis müdahale etti. 23:30 sularında AKP Genel Merkezi'nin önünde 2 gazinin yaralandığı, çok sayıda gazinin gözaltına alındığı öğrenildi.

PARALAR NEREDE?

KRT Web'in aktardığı habere göre; 15 Temmuz gazileri kendi adına toplanan paraların nerede olduğunu sordu.

İşte o görüntüler:

AKP Genel Merkezi'ndeki güvenlik görevlileri ve polisler gazilerin görüntü çekmesini engelleyip, telefonlarını almak istedi, ancak gaziler direndi.

BİR GAZİNİN İSYANI

Bir gazi, "Benim her tarafım delik deşik, platinlerle yaşıyorum. Ben dağlarda teröristlerle çatıştım. 30 sene polislik yaptım. Şuradaki tanka bindim, tanka... Külliyeden haini attım, komutanı attım" dedi.

Polis müdahalesi sırasında yaralanan Gaziler oldu:

"BU GAZİLERİMİZ 15 TEMMUZ GECESİ BOŞUNA CANLARINI ORTAYA KOYMUŞ"

Görüntüleri çeken yurttaş ise "bu gazilerimiz 15 Temmuz gecesi boşuna canlarını ortaya koymuş. Neyse dilim varmıyor. Allah'ından bulsunlar inşallah" dedi.

"FETÖ'NÜN MERKEZİ BURASI"

15 Temmuz gazilerinden biri "AKP Genel Merkezi'ni göstererek FETÖ'nün merkezi burası" ifadelerini kullandı.

"SOYLU BURAYA GELECEK"

Gaziler hep bir ağızdan, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu buraya gelecek" dedi. www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gaziler arasından 7 kişilik bir heyeti kabul ederek taleplerini dinledi. Gaziler bugün bir basın açıklaması ile eyleme ara verecekler ve önümüzdeki ilk bakanlar kurulu toplantısında sorunun çözülmemesi halinde eyleme devam edecekler.

AKP Genel Merkezi önünde eylem yapmak isteyen 15 Temmuz gazilerine müdahale: Yaralılar var - Resim : 1

"BU UTANÇ SİZE YETER"

Görüntüleri paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, “Kendileri için toplanan yardım paralarının durumunu soran 15 Temmuz gazileri AKP Genel Merkezi önünde gözaltına alındı. 2 gazi ise polis müdahalesi sonucunda yaralandı. Bu utanç size yeter!” dedi.

Etiketler
15 Temmuz Para Polis Temmuz