Emekli generalden İncil sorusuna yanıt: Bir an Türkiye’den bir kare izliyorum sandım

CNN'de sunucunun sorduğu "Trump'ın kilise önünde İncil ile poz vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna Emekli General Russel Honore, "Bir an Türkiye’den bir kare izliyorum sandım" diye cevap verdi.

ABD'de George Floyd isimli siyah yurttaşın polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor.

ABD'de bir yandan koronavirüs pandemisinde vaka ve ölüm sayısında rekor, diğer yandan polisin silahsız siyah yurttaş George Floyd'u boğarak öldürmesi karşısında çıkan isyan, Başkan Donald Trump'a zor dönemler yaşatıyor.

Eylemler her geçen gün artarken, Beyaz Saray'da protestocuları tehdit eden açıklamalar yaptıktan sonra yakındaki St. John Episkopal Kilisesi'ne elinde tuttuğu İncil'le yürüyen, ardından da Papa 2. Jean Paul'ün adını taşıyan ibadethaneyi ziyaret programına alan Trump'a tepkiler büyüyor.

'BİR AN TÜRKİYE SANDIM'

ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'ın yakınındaki St. Johns Kilisesi'ne elinde tuttuğu İncil ile yürümesi hakkında Emekli General Russel Honore "Bir an Türkiye’den bir kare izliyorum sandım" yorumunda bulundu.

Emekli General Russel Honore, CNN'de yaşanan olayları değerlendirirken, sunucunun sorduğu "Trump'ın kilise önünde İncil ile poz vermesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna "Bir an Türkiye’den bir kare izliyorum sandım" diye cevap verdi.

Emekli generalden İncil sorusuna yanıt: Bir an Türkiye’den bir kare izliyorum sandım - Resim : 1

Donald Trump elinde İncil ile poz verirken...

Emekli General Russel Honore sözlerine, "Trump ya Anayasa'yı anlamıyor ya da umursamıyor. Bu çok rahatsız edici" diyerek devam etti.

Etiketler
Kilis Ordu Lise