Koronavirüse yakalanan Boris Johnson hastaneye kaldırıldı

Kovid-19'a yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüse yakalanan Boris Johnson hastaneye kaldırıldı

10 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın izolasyondan çıkarılarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Johnson’ın 10 günlük süre boyunca iyileşemediği, ateşinin sürekli yükseldiği ve hastaneye kaldırılmak zorunda kalındığı belirtiliyor.

Durumunun çok acil olmadığı ve sağlık durumunun panik yapacak düzeyde olmadığı söylenen Johnson, hastaneye test yaptırmak üzere kaldırıldığı söylendi.

Johson'ın ofisinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi

"Doktorunun tavsiyesi üzerine Başbakan, bir takım testler için hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıktıktan 10 gün sonra halen inatçı koronavirüs semptomları göstermeye devam ettiği için, bu tedbir amacıyla atılan bir adım."

EVDEN ÇALIŞACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

İngiltere Başbakanı Boris Johnson geçtiğimiz 27 Mart'ta test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurarak evden çalışacağını açıklamıştı. Evinde karantinada bulunan Başbakan Johnson, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Johnson, "Kendimi daha iyi hissediyorum ve 7 günlük izolasyonumu yapmama rağmen ne yazık ki hala bir semptomum var, küçük bir semptom, hala ateşim var" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Koronavirüs Hastane İngiltere