Faruk Demir türkülerini Cumhuriyite için Şişli'de söyledi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir sevilen türkülerden oluşan coşkulu bir konser verdi.

Faruk Demir türkülerini Cumhuriyite için Şişli'de söyledi

Cumhuriyet’in 96. yılı kutlamaları çerçevesinde Şişli Belediyesi’nin “Benim Cumhuriyetim” yaklaşımıyla düzenlediği ‘Şişli Cumhuriyet Bayramı Şöleni’nde 27 Ekim Pazar akşamı Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir sevilen türkülerden oluşan coşkulu bir konser verdi.

Maçka Demokrasi Parkı’nda düzenlenen konserde Demir, Atatürk için sözleri Aşık Mahzuni Şerif’e ait “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsünü de seslendirdi.

Şişli Belediyesi’nin “Benim Cumhuriyetim” temasıyla hayata geçirdiği Cumhuriyet Bayramı Haftası etkinliklerinde, 27 Ekim Pazar günü çarpıcı bir flash mob gösterisine sahne oldu.

Cevahir Alışveriş Merkezi önünde gerçekleşen ve büyük ilgi gören etkinlikte, 20 kişiden oluşan vapur müzisyenleri sahne aldılar. Günün sürprizi ise Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in sanatçılara katılarak seslendirdiği “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsü oldu.

Faruk Demir akşam saatlerinde Maçka Demokrasi Parkı’nda Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılı onuruna İstanbullulara coşkulu bir konser yaşattı.İzleyiciler Faruk Demir’e eşlik ederek sözleri Aşık Mahzuni Şerif’e ait olan “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” türküsünü söylediler.

“Benim Cumhuriyetim” Kutlamaları 29 Ekim gecesine dek sürüyor

“Benim Cumhuriyetim” teması ile düzenlenen Şişli Belediyesi Cumhuriyet Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında 28 Ekim Pazartesi ve 29 Ekim Salı günleri boyunca da sokak lezzetleri, sokak müziği, konserler, atölye çalışmaları, sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleri devam edecek.

28 Ekim’de Ceza’nın Maçka Demokrasi Parkında sahne alacağı konserler şehirdeki kutlamaları büyük bir şölene dönüştürecek. 29 Ekim’de düzenlenecek ‘Şişli Cumhuriyet Bayramı Şöleni’nde ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Şişli’de bulunan evi önünden başlayacak kortejde on binlerce kişiden oluşan kalabalık, Şişli’yi dolaşarak Teoman konseri için Maçka Demokrasi Parkı’nda bir araya gelecek.

Etiketler
Ardahan Şişli Konser Faruk Demir