Seyhan Belediyesi Adana’yı temsil edecek

Kulüpler arası Adana il birinciliği yarışmasında Seyhan Belediyesi, yıldızlar kategorisinde 1. olarak 6-7-8 Temmuz’da Bursa’da gerçekleşecek Türkiye şampiyonasında Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.

Seyhan Belediyesi Adana’yı temsil edecek

ADANA- Kulüpler arası Adana il birinciliği yarışmasında Seyhan Belediyesi, yıldızlar kategorisinde 1. olarak 6-7-8 Temmuz’da Bursa’da gerçekleşecek Türkiye şampiyonasında Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Adana il birinciliği yarışmalarında her yıl ipi göğüsleyen Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yıldızlar kategorisinde ipi göğüsleyen taraf oldu.

Yarışma sonrası 1’nci olan ekip, aldıkları kupayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a getirdi.

Başkan Akay, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı halk oyunları ekibine ve hocalarına teşekkür ederek gençlerin sosyal aktivitelerle hayatın içinde olması için gerekli her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Akay, “Folklor kültürümüzü yarınlara taşıyacak kıymetli evlatlarımızın bölge birinciliklerini kutluyor, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Seyhan Belediyesi folklor ekibi yıldızlar Adana bölge birincisi olarak 6-7-8 Temmuz’da Bursa’da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonasında Adana’yı temsil edecek.

Etiketler
Seyhan Belediyesi Bursa Adana Temmuz